Bagaimana Cara Nak Buat Duit Dengan Facebook Tanpa Modal

Friday, March 24th, 2017 - Bisnes Online

Bagaimana jom macam mana cara nak buat duit dengan melalui di facebook tanpa modal penipuan ads fan page pages betul ke tipu

Ya tidak boleh buat duit dengan facebook? Terdapat kini ramai orang menggunakan internet untuk buat duit tambahan. Pada asalnya mungkin banyak orang-orang yang tidak percaya, Walau bagaimanapun, anda boleh melihat bukti-bukti dengan bilangan orang atau rakan-rakan yang telah berjaya menjana wang melalui facebook.

Facebook adalah laman rangkaian sosial yang digunakan oleh hampir semua orang seluruh dunia. Pada mulanya facebook hanya untuk bersosial aktiviti antara rakan-rakan di facebook, tetapi kini fungsi sendiri mula berubah.

Bagi anda yang mengulik baik, akan mendapat wang daripada facebook adalah tidak sukar. Bagi mereka yang tertanya-tanya, bagaimana wang dengan facebook berikut tips dan trik:

1. follow fanspage Peraduan

Salah satu cara untuk menjana wang melalui facebook itu ingin memasuki Peraduan atau pertandingan yang dijalankan oleh fanspage tertentu. Kini anda boleh menemui banyak fanspage yang memegang suatu perlumbaan atau pertandingan di FB.

Di samping itu, keperluan untuk menjalankan perlumbaan ini juga tidak sukar. Anda biasanya hanya cukup untuk melakukan status saham, komen-komen status, seperti status dan fanspage seperti itu. Jika bernasib baik, anda boleh mendapat hadiah dan menjadi juara.

2. ahli gabungan

Kini terdapat banyak laman web yang menawarkan program affiliate untuk menjana wang melalui facebook atau internet anda boleh mendapat komisyen yang terhasil daripada perkhidmatan yang anda berikan.

Anda hanya mendaftar ahli untuk laman web yang menawarkan sistem affiliate dan meletakkan iklan di facebook dengan melakukan pautan saham anda melalui status Update di facebook. Jika rakan anda klik pada iklan tersebut, kemudian anda boleh menjana wang dari klik iklan lebih awal.

3. dalam talian perniagaan di Facebook

Tidak sedikit orang-orang yang membangunkan perniagaan online melalui facebook. Anda boleh menjadi facebook sebagai medium untuk jualan dalam talian. Dengan memuat naik gambar-gambar produk dijual dan kemudian mempromosikan ia kepada rakan-rakan dalam facebook dengan menggunakan tag.

Anda boleh cipta album foto yang menjual secara percuma. Dengan cara ini, anda boleh mendapatkan banyak pengguna yang membeli produk-produk yang anda jual. Di samping itu, anda juga boleh mencipta kedai dalam talian untuk fanpage percuma di facebook.

Berbanding membuat website anda sendiri, akan membuat fanspage lebih mudah dan pasti murah. Anda tidak perlu menguasai Bahasa pengaturcaraan yang serta mewujudkan sebuah laman web. Fanspage sangat mudah untuk membuat, sama seperti membuat facebook seperti biasa.

4. menjual Fanpage

Salah satu cara untuk buat duit dengan facebook fanpage adalah untuk mencipta, membangunkan dan kemudian menjual fanpage tersebut. Anda boleh membuat satu fanpage yang mempunyai kelebihan tertentu.

Contohnya dengan membuat fanpage Kesihatan, maka jika ia sudah pun mempunyai sejumlah sehingga berpuluh-puluh ribu seperti anda di fanpaga yang anda cipta lebih awal, anda boleh terus menjual fanpage lebih awal kepada orang lain.

Seperti pada bagaimana untuk meningkatkan di fanpage nombor seperti yang terdahulu adalah saling mempromosi dan Promosion langsung. Cara untuk mencipta sebuah fanpage yang baru, kemudian dinaikkan pangkat melalui fanpage fanpage yang baru seperti jumlah yang lama telah mencecah ratusan ribu.

Bagi terus Promosion, atau terus promosi adalah untuk mempromosikan fanpage secara langsung ke atas pengguna facebook, sama ada melalui penyerahan di dinding di facebook atau melalui mesej.

Itulah beberapa cara yang dapat duit mudah dengan facebook yang anda boleh cuba. Harap ianya berguna!

Bagaimana Cara Nak Buat Duit Dengan Facebook Tanpa Modal | Juwairiyyah Khatimah | 4.5